in

‘Instagram Light Forest’ by Hush

Context

Instagram’s new downtown San Francisco office is the company’s epicenter for creative and engineering talent, marking a daily destination for savvy employees, leadership and their valued partners.

Challenge

Create a memorable first impression that demonstrates the company’s commitment to community and creativity.

Experience

The space engages guests in both exploration and content creation. We celebrate content on Instagram’s platform as three-dimensional audio-visual experiences that also become a photogenic environment – an infinite loop.

heyhush.com

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

‘+ Pool Light.’ A floating light art installation in NYC

Arup lights 10 Molesworth Street, Dublin